REF: 1981894

alleenstaande woning in het pittoreske Bekegem

Doornhoekstraat 4, 8480 Bekegem, België

Woning Te huur

LANDELIJKE, energie neutrale en ecologische woning met aanhorigheden.
Deze alleenstaande woning in een rustige straat in het pittoreske en landelijke BEKEGEM wacht op nieuwe bewoners met ecologische inzichten en groene vingers. Deze architectenwoning voldoet aan alle nieuwste voorwaarden betreffende energievoorziening.
Via de inkomhal met toilet en vestiaire komen we in de woonkamer. Wat meteen opvalt zijn de gezonde hoge plafonds en de gezellige inbouw haard. Daarnaast is er een praktische keuken met kookplaat/oven en koelkast. In de bijkeuken is er een vaatwasser en plaats voor wasmachine en droogkast. Verder bevinden zich ook de vernieuwde badkamer met inloopdouche / dubbele lavabokast en een ruime slaapkamer, alles op het gelijkvloers.
Via de mooie en zeer veilige houten trap komen we op de eerste verdieping, waar nog een ruime slaapkamer met studiehoek is gevestigd. Ook is er een grote garage aanwezig in de woning.
Achteraan situeert zich nog een extra bijhuis dat dienst kan doen als werkruimte en berging op de zolder. Deze woning beschikt over een vrij grote tuin met verschillende fruitbomen, mogelijkheid voor moestuin, er is een kippenhok.
Er zijn twee regenwaterputten van 7 500.00 liter elk, met pomp installatie.
Zonnepanelen op het hellend dak met voorkeurschakeling voor zonneboiler 150 liter en voor elektriciteit voor vloerverwarming met accumulatie op het gehele gelijkvloers, iedere ruimte afzonderlijk regelbaar !
Het vorige EPC-attest heeft nog geen rekening gehouden met de nieuwe situatie van zonnepanelen en -boiler, een nieuw zal afgeleverd worden. De buitenschil is zeer goed geïsoleerd, rondom.
Aangaande impact op het milieu en CO2-emissie scoort dit gebouw maximaal.

Praktische informatie

Slaapkamers
2
Keuken
ja
Keuken oppervlakte
8 m²
Badkamers
1
Bouwjaar
1984
Perceeloppervlakte
920 m²
Woonoppervlakte
135 m²
Oriëntatie
Zuidoost
Woonkamer
38 m²
Toiletten
1
Garage
ja
Tuin orientatie
Zuidoost
Dubbele beglazing
ja
Type schrijnwerkerij
Hout

Technische en wettelijke informatie

Energiebron
Accumulatie
Gebouw type
open
Geïnventariseerd erfgoed
nee
EPC waarde
660
EPC referentie
20140523-0001600547-00000012-8
Elektriciteitskeuring beschikbaar
ja

Faciliteiten

Riolering
Electriciteit
€ 960